Betfair - спортни залози онлайн и работещ линк за България

Бетфейър е основан през 1999 година, август месец от Едуард Рей и Андрю Блек. Целта е да се комерсиализира самия проект. Малко след това резултатът се появява на лице – създадена е най-голямата борса за залози в световен мащаб, както и секция за спортни залози.

В Betfair ще откриете всичко онова, на което би могло да се залага. Там няма ограничения. Предложенията са не само на спортни, но и на политически събития. Ако в Betfair не откривате онова, на което искате да залагате, то бихте могли да се възползвате от Bet365, където дори можете да залагате кой ще бъде награден на наградите Оскар.

Платформата, която се използва в сайта

Днес всеки един гражданин може да заложи в спортната секция на букмейкъра, вместо да търгува директно. Едно от предимствата на борсата за залози се състои в това, че играчите имат възможността да следят отблизо на къде върви пазара и да контролират печалбите и загубите си.

Със сигурност на всеки един играч ще му е необходимо определено време, през което да разбере тънкостите и спецификите на това как работи самата платформа, както и дали му допада Betfair като борса за залози. Системата е максимално опростена и ние смятаме, че няма а срещате затруднения при боравенето си с нея.

Депозит и теглене

Минималният депозит е 10 лева. Това ви позволява да опознаете платформата подробно и от всичките й страни, образно казана, без да се налага да инвестирате огромно състояние. Има и методи, позволяващи да депозирате 5 лева. Възможностите за депозит са почти неизчерпаеми: дебитна карта, кредитна карта, банков трансфер, Neteller, Skrill или PayPal. Ако сте предпочели банков трансфер, то специалистите по спортни залози от Betfair разполага с локални банкови сметки, отнасящи се до няколко държави, където самият трансфер не ще ви струва абсолютно нищо.

Тегленето също не е сложно, само по себе си. За целта е необходимо да верифицирате своя акаунт, като изпратите на съпорта копие от личната си карта, както и разпечатка от платена битова сметка. Момента, в който приключите с процедурата, то на вас ще ви се осигури възможност да се теглите печалбите си. Ако често използвате банков трансфер, бъдете наясно с това, че съществува опасност да бъдете таксувани.

Как да се регистрирам и как да си отворя сметка?

Този процес е свръх опростен, без да се налага да инвестирате голяма част от времето си. Процедурата трае не повече от 3-4 минути. 16 езика са на ваше разположение. Имате правото да изберете един от тях за вашия интерфейс на сайта. Нужно е да попълните информацията си от личната карта , като трите имена, ЕГН, както и телефон, имейл и всички останали данни, които се изискват. Потребителското име и парола, които трябва да създадете не бива да включват долна черта, както и някой други символи.

Освен езиците, които са на ваше разположение, можете да подбирате и сред 10 различни валути. В сайта съществува една алтернатива, която отсъства в почти всички букмейкъри – лимитиране на сумата на депозити или загуби за ден, седмица или година.

Ако сте от хората, които желаят да залагат в дългосрочен план в сигурен и надежден букмейкър или борса за залози, то несъмнено трябва да разполагате със сметка в Betfair. Повечето букмейкъри често закриват акаунта на хората, които често започват да печелят. Betfair няма да направи това. Изберете сигурния и надежден начин – Betfair.