Efbet - как да печелим онлайн от спортни залози

Първият лицензиран онлайн букмейкър в България е Ефбет. Той предлага на хората възможност да се възползват от различни спортове, както и да залагат на живо на стотици пазари. Но това не е всичко! Можете да се възползвате още от бонуси и промоции, съвременни и модерни казино игри, професионално обслужване и сигурни разплащателни методи. Всичко това, взето заето, успява да превърне Ефбет в една от водещите компании в развлекателната индустрия.

Клиентите могат да се възползват от най-бързата платформа за спортни залози. Улесненият начин за залагане я превръщат в още по-предпочитана. Платформата е изцяло съобразена с всяка една от спецификите на българския пазар и това я превръща в лидер при онлайн залаганията.

Как да се регистрираме?

Регистрацията е изключително опростена и улеснена, с цел да не се превръща в трудност за хората. От вас се изисква да попълните регистрационна форма с личните си данни. След като приключите с попълването, на и – мейл адреса си ще получите писмо, което ви отвежда към потвърждаване на регистрацията си в Ефбет.

Едно от нещата, които са строго забранени в Efbet, е залагането от лица, които не са навършили осемнадесет годишна възраст. За всички останали е осигурен свободен достъп, тъй като Ефбет вярва, че залагането е хоби, което доставя не само огромни печалби, но и адреналин и вълнение за хората.

Ако непълнолетно лице залага в Ефбет и късметът е на негова страна, то добре е да обърнете внимание, че печалбата ще му бъде отнета в полза на организаторите, тъй като забраната за непълнолетни играчи не прави компромиси с губещи и печеливши.

Можете да спечелите бонус, ако регистрирате нов клиент. Бонусът е в размер до 100 лева. Ако желаете бихте могли да използвате този бонус под формата на безплатни залози.

Предаване на живо (Live Stream)

Това е екстра, която притежават единствено световните букмейкъри. През 2015 година, през месец декември на сайта на Ефбет се появява Live Stream. Тя позволява да се наблюдават какви ли не срещи, отнасящи се към първенствата по футбол. Ако вие сте решили да залагате за конкретния мач, то имате възможността на живо да проследите развитието на събитията. Страхотно е, нали? Близо 5000 срещи се излъчват всеки месец. Това, разбира се, не са единствено футболни мачове. Имате възможността да се потопите в света на волейбола, баскетбола и много други спортове.

Функцията "Затвори залог"

Ако все още не сте навлезли в дълбоките води на политиката, част от принципа на работа на букмейкъра за спортни залози Ефбет, то наш дълг е да ви предоставим информация за Cash out. Още преди да е финализирало самото събитие, на което сте заложили, имате възможността да затворите своя залог. Това ви е позволено, благодарение на иновативната функция. Така имате възможността да минимализирате евентуална загуба или да спечелите. Спечелената сума ще бъде преведена по вашата сметка на момента. Единственото условие е успешно да сте затворили залога си.

Какво обслужване получават клиентите?

Всеки един клиент е застигнат от индивидуално и професионално обслужване. Ако съществуват каквито и да е било казуси, те се разрешават почти на мига, без това да отнема време. Софтуерът, който се слави със специалната си изработка, осигурява мигновена връзка, благодарение на която се ражда този професионализъм.

Бъдете сигурни, че вашите данни се съхраняват така, както на вас ви се иска. Всичко се пази в поверителност. Ефбет е сигурният начин да се почувствате късметлии.