Историята на Bet365

Bet365 е семейно притежаван бизнес. Той е основан преди по-малко от 20 години, но не от тогава започва самата история. Още през далечната 1974 година бащата на Денис Коутс (създателката на Bet365) – Питър Коутс се превръща в законен собственик на верига пунктове, използващи се за залагания. След дипломирането си Денис заема позицията мениджър за всичките тези пунктове, където хората масово залагат пари.

Питър Коутс обезпечава кредита на компанията в размер на 15 милиона паунда, което е достатъчно, за да стартира новата инициатива за онлайн залози.

През 2000 година Bet365 е основана в сглобяема сграда в Стоук он Трент (град в Западна Англия в близост до Манчестър), откъдето оперира екипа на компанията. Реалната дейност на букмейкъра онлайн обаче започва през месец Март, 2001 година.

Създателката на Bet365, Денис Коутс, която е на едва 33 години, когато се впуска в това бизнес начинание, днес се радва на успеха на своята компания, която към 2015 година генерира приходи в размер на 1,82 млрд. долара, а през 2016 според изданието "Forbes", тя притежава активи на стойност 3,5 млрд. долара. Днес Bet365 е една от най-влиятелните и уважавани компании за онлайн залагания, познати в цял свят.

Как се разраства Bet365?

Bet365 не губи време и след 2001 година започва своето разрастване с неимоверно бързи темпове. Независимо от конкуренцията, която среща по пътя към своето разрастване и развитие, Bet365 не спира да привлича клиенти на своя страна при непрекъснато нарастващи коефициенти.

Разбира се, това все трябва да се дължи на нещо. Bet365 предлага широка гама от услуги за залагания и предоставя възможност на клиентите да залагат за значително по-малко познати до момента спортни лиги или събития. Но не това е единствената причина - Bet365 предлага и физически пунктове, използвани за залагания на живо.

Издигането над конкуренцията е резултат от всичко това, посочено в написаното по-горе. За мнозинството Bet365 е надеждна компания, на която може да се разчита. Съществуват и много други пунктове за залагания, но те се различават от Bet365 по това, че техните мениджъри не са известни сред обществото и нямат физически пунктове, в които да се залага на живо. Това им изиграва лоша шега и ги пренася на по-задни позиции, след компанията на Денис Коутс.

Няколко години жънейки успех, собствениците на Bet365 решават, че е дошъл ред да изкачат още няколко стъпала от стълбицата към успеха. През 2004 година се разпространява уеб услуга, която е достъпна на няколко най-използваеми езика. И това не е всичко! На потребителите им се предлага възможността да депозират своите пари в няколко различни валути. Така Bet365 успява да привлече значително повече потребители, обитаващи територията на целия свят.

Възможностите за залагания не свършват до тук. Появяват се игри като онлайн покер, бинго, казино игри и други хазартни игри. Пунктовете за залагания на Bet365 биват продадени през 2005 година. А не малка част от полученото е инвестирано в хазартния бизнес.

Постъпленията се инвестират предимно в подобряване уеб сайта на компанията, както и в иновациите за уеб услуги. Маркетинговите кампании, в които инвестират значителна сума от приходите, се оказват една от най-добрите маркетингови стратегии. Рекламата им протича основно по време на футболни мачове по различните телевизии. Гениално е, нали?

Истинското постижение на Bet365 се изразява в 14–те милиона клиенти в повече от 200 държави. Ако сте част от света на залаганията, то навярно сте се убедили сами, че рядко можете да попаднете на отрицателни мнения за компанията. Произхождайки от това, бихме могли да отбележим, че потребителите по цял свят са крайно доволни от услугите, които им предлага Bet365.

Това, което превръща потребителите в щастливи личности, са разнообразните залагания за спортни събития. Клиентът би могъл да заплати с 28 различни вида валути. Bet365 ви позволява да се чувствате сигурни, когато правите вашите залози. Това е най-надеждната услуга за онлайн залагания.